Kaapverdiė

Kaapverdische Eilanden

Waarom Kaapverdiė?
Een zonvakantie naar Kaapverdiė biedt:
  • Eindeloze zandstranden
  • Rust en ruimte
  • Uitstekende wandelgebieden
  • Fantastisch wind- en kitesurfen
  • Gastvrije bevolking
  • Cultuur combineren met strand
  • Heerlijke hotelresorts
In het kort
Vluchtduur: ca. 7 uur

Reisdokumenten:Uw paspoort dient geldig te zijn. Een visum is noodzakelijk en wordt meestal bij boeking via een touroperator voor u geregeld voor een verblijf tot 30 dagen (€25,- p.p.). Bij een langer verblijf, ter plaatse bij de politie regelen, door overleg van uw paspoort, vliegticket en hotelreservering.

Tijdsverschil: In de zomer 3 uur vroeger/ in de winter 2 uur vroeger dan in Nederland

Valuta: Munteenheid: Escudo. Met de Euro kunt u goed terecht in de toeristische gebieden. Banken zijn geopend van 8.00-15.00 uur en hier kunt u met uw creditcard (VISA of Mastercard) geld opnemen of Traveler Cheques inwisselen.

Klimaat: tropisch zeeklimaat. Gemiddelde temperatuur in de zomer is 26 graden en in de winter 23 graden. Er kan soms een stevige wind staan met name op de vlakke eilanden. ‘s Avonds kan het afkoelen tot 18 graden, dus een vest/trui is raadzaam om mee te nemen.

Beste reistijd: Hele jaar door

Zonovergoten Kaapverdiė!

Kaapverdiė, een Afrikaans archipel met Portugese ambiance.

Kaapverdiė is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan en is een uitstekende winterzonbestemming. Maar ook gedurende de zomermaanden is het hier door het aangename klimaat zeer goed toeven. Prachtige langgerekte witte zandstranden, een verkoelende zee, charmante dorpjes en een grillige natuur voor urenlange wandelingen. Een fantastische vakantiebestemming voor iedereen die van een beetje avontuur houdt.
Voor elk wat wils!

Sal, Boavista en nog meer

De bekendste en meest toeristische eilanden zijn Sal en Boavista, maar er zijn nog 7 andere eilanden met elk een geheel eigen karakter. Het archipel Kaapverdiė is in de Atlantisch Oceaan gelegen voor de kust van Senegal en Gambia. Het hele jaar door heerst hier een uitstekend klimaat. Op slechts 7 uur vliegen van Nederland en met 2 ą 3 uur tijdsverschil maakt het ook tot een perfecte vakantiebestemming voor even tussendoor. Op deze website staat veel informatie zodat het plannen voor een vakantie naar de Kaapverdische Eilanden makkelijker wordt gemaakt.

Wat kunt u er allemaal doen?

Bent u sportief aangelegd of wilt u genieten van zon en strand dan bent u op één van de Kaapverdische Eilanden aan het juiste adres. Schildpadden, walvissen en vogels spotten, jeepsafari’s maken, charmante dorpjes bezoeken en ongerepte natuurgebieden ontdekken. Kaapverdiė is zeer veelzijdig en geschikt voor iedereen die van wat avontuur houdt!
Voor meer informatie over de eilanden van Kaapverdiė en wat u er allemaal kunt ondernemen en zien kijk dan bij de highlights van Kaapverdiė. 

Voor meer informatie en een vakantie boeken
 

Wenst u een kleinschalige accommodatie? Dan bent u bij Jiba aan het juiste adres